Известие

Collapse
No announcement yet.

Как да свържа CD player с gsm

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от spellmaste Покажи съобщение
    Доста полезна информация излезе тук, благодаря ви. Мисля да обиколя специализираните магазини за аудио и видео кабели и по възможност ще поръчам да ми го направят по схемата на колегата, защото ако аз хвана поялника ще успея да си отрежа някоя ръка . Ако някой може да ми направи кабела срещу съответното заплащане ще е доста добре.
    Благодаря
    Колега ако си от София пиши на ЛС ще ти го направя няма смисъл да даваш излишни пари за нещо елементарно !

Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007

Comment

---
      Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 00:24.
      Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

колега аз моето съм го вързал с обикновен кабел към мп3 плеъра обаче свирят само задните колони отпред не свирят дали може и моето да се направи по тоя начин? обаче нямам схеми..
        -------------------------------
        ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV - EX
        ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++

Comment

Първоначално публикувано от bobi_kz Покажи съобщение
          колега аз моето съм го вързал с обикновен кабел към мп3 плеъра обаче свирят само задните колони отпред не свирят дали може и моето да се направи по тоя начин? обаче нямам схеми..
          Ами колега дай си модела на ксетофона/CD-то да видя схемите и дали мога да измисля нещо !
          А ти как си вързал плеара, че се чуват двете колони само ?

Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007

Comment

Нямаш ли AUX на касетофона ?
            Alfa Romeo 146 1.8 16V TwinSpark

Comment

не нямам AUX ми на самото CD имам изходи отзад там съм го вързал обаче не свирят отпред колоните модела ще мога да ти кажа в петък т.к. колата не е при мен сега Панасоник е ама незнам точно какъв се води ще пиша допълнително в петък
              -------------------------------
              ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV - EX
              ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++

Comment

Първоначално публикувано от bobi_kz Покажи съобщение
                не нямам AUX ми на самото CD имам изходи отзад там съм го вързал обаче не свирят отпред колоните модела ще мога да ти кажа в петък т.к. колата не е при мен сега Панасоник е ама незнам точно какъв се води ще пиша допълнително в петък
                Добре колега ! Пиши модела за да мога да разгледам схемите и дали евентуално може да се направи да се чуват всички канали .

Comment

Първоначално публикувано от PSAVOV Покажи съобщение
                  Колега ако си от София пиши на ЛС ще ти го направя няма смисъл да даваш излишни пари за нещо елементарно !
                  Имаш ЛС

Comment

Колега, важи ли още офертата

Comment

Първоначално публикувано от spellmaste Покажи съобщение
                      Колега, важи ли още офертата
                      Да колега бях малко зает и неможах да го огледам, но до няколко дена ще го разгледам и ще ти пиша

Comment

Да колега бях малко зает и неможах да го огледам, но до няколко дена ще го разгледам и ще ти пиша
                        Благодаря

Comment

Working...
                        X